Käyttöönotto

Uncategorized

Rakennustyöt on nyt saatu siihen pisteeseen, että käyttöönottokatselmus voidaan pitää. Uudenkaupungin rakennusvalvonnasta saapui tarkastusinsinööri pitämään tämän katselmuksen 5.6.2018.

Muuttolupa saatiin, muttei ilman huomautuksia. Huomautettavaa/korjattavaa tuli mm. kohdasta, jossa putoamiskorkeus oli yli 500mm ja kohdassa ei ollut kaidetta. Siihen kohtaan meillä on tulossa vielä täyttöä, joten asia tulee korjautumaan. Pudotuskorkeutta oli tällä hetkellä huimat 600 mm ja sekin ehkä 20 sentin matkalla 🙂

Saunarakennukseen pitää lisätä raitisilmaventtiili oleskelutilaan ja kiukaan suojalevyä nostaa pari senttiä ylemmäs (tämä jo tehty postausta tehdessä). Lisäksi tontin kulmalle tulee lisätä numerokyltti helpottamaan perille löytämistä. Turvallisuus- ja terveellisyysasioita kaikki huomautukset. Ihan aiheellisia siis.

Käyttöönottokatselmuksen läpäisy ei sinänsä vaikuta Joutsenmerkin saamiseen. Katselmus pitää ilman muuta läpäistä, mutta Joutsenmerkkiä varten tulee vielä oma katselmus.

Luiskan viereen tuli myös lasikaidetta. Maitokärrytkin saivat uuden värin…

Portaiden kaide tilattiin erikseen jälkitoimituksena, kun olimme saaneet aihiomitat tarkistettua työmaalla.

Istutusaltaan ympäri tuli pellitys, taustalle panelointi ja taas pellitys yläosaan. Taustalla näkyvän heinäkasan multa pitäisi vielä siirtää istutusaltaan pohjamullaksi.

Juhannuksena pääsimme sopivasti ensi kertaa saunomaan!

Previous
Sisäportaiden asennus
Next
Vesijohdon ja viemäriputkien maisemointi

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat